Platouri cu aperitive pentru evenimente

platouri cu aperitive pentru evenimente
platouri cu aperitive reci pentru evenimente

Dupa revolutie o noua moda a aparut in domeniul evenimentelor si anume a platourilor cu aperitive pentru evenimente.
Adaptandu-se pietii numeroase restaurante in Arad, au introdus in oferta lor si prepararea platourilor cu aperitive pentru evenimente cat si ducerea lor la locul dorit de client, facand astfel si asa numitul catering pentru evenimente.
Restaurantul Hotelului Best Western Central Arad s-a adaptat si el rapid la cererea de pe piata si a inceput sa ofere platouri cu aperitive pentru evenimente.

Asteptam comanda de platouri cu aperitive pentru evenimente la
Tel. 0257 256 543 – Restaurant Central – restaurantul Hotelului Best Western Central Arad

platouri cu aperitive pentru evenimente
platouri cu aperitive reci pentru evenimente

De data aceasta restaurantul ofera si salonul de 80 de persoane pe care-l detine in cadrul restaurantului pentru realizarea de evenimente. Mobilierul salonului este unul elegant. Trei coloane elegante sustin plafonul restaurantului Hotelului Best Western Central Arad.
Pe perioada verii Restaurantul Hotelului Best Western Central Arad poate sa ofere si cele 40 de locuri de pe terasa restaurantului , terasa eleganta cu mobilier elegant si rezistent la apa. Vara puteti sta aici la umbra terasei care este oferita de cateva umbrele mari si elegante.
Restaurantul Hotelului Best Western Central Arad este unul dintre restaurantele din Arad, care se apropie prin dotare de restaurantele cu dotare de lux. Restaurantul Hotelului Best Western Central Arad va ofera un meniu variat international, sau din bucataria romaneasca , cu preparate culinare de buna calitate, care vor satisface si gusturile cele mai exigente.
Personalul restaurantului Hotelului Best Western Central Arad, este intotdeauna atent la nevoile clientului , iar calitatea si profesionalismul sunt scopurile noastre forte. In salonul restaurantului Hotelului Best Western Central Arad se pot organiza evenimente private (nunti, botezuri, aniversari, petreceri de Craciun sau de Revelion etc.), evenimente corporate sau teambuilding-uri.
Puteti descoperi savoarea preparatelor noastre doar daca va hotarati sa petreceti alaturi de noi clipe de neuitat, sau sa comandati pentru alte locatii, platouri cu aperitive pentru evenimente, facute de noi !
Platourile cu aperitive pentru evenimente, pot fi realizate doar dupa retele noastre sau si din alimentele cerute de client.

Asteptam comanda dvs. de platouri cu aperitive pentru evenimente
la Tel. 0257 256 543 – Restaurant Central – restaurantul Hotelului Best Western Central Arad