Restaurante Arad

restaurante arad
Restaurant Subcetate

Restaurante Arad.
Iata-ne in anul Domini  2018 (5778). Un Arad, care ne insoteste neperturbat si in noul an.
Daca ne referim la orasul in sine, la multimea cladirilor, remarcam schimbarea fatadelor, an de an, de la fatade care cad, la fatade renovate care atrag privirea vizitatorilor, spre frumos.
Restaurante din Arad, parcurg si ele pas cu pas, drumul inoirii si al renovarii fatadelor dar si al imbatranirii unor restaurante alaturi de cei care le detin.
Dupa cum comsumatorii sunt raspanditi de la o margine la alta a orasului, tot asa si resturantale sunt distribuite de la o margine la alta a orasului, doar ca cele care sunt situate in centrul orasului sau in zone cu vad comercial, cum ar zice evreul, sunt mai castigate. Teoria zice ca acolo unde sunt multi ofertanti ai acelorasi produse, toti sunt mai castigati, fiindca consumatorii prefera zone unde au din ce alege. Nu stiu daca este la fel si cu restaurantele, dar sunt numeroase zone, unde gasesti mai multe restaurante grupate, in sensul ca apropiate unele de altele, cum ar fi pe malul Muresului, Centrul Aradului, sau zone de cartier cum ar fi cartierul Vlaicu sau cartierul Micalaca.

restaurante arad
restaurant arad

Mai nou , ca sa-si asigure o clientela permanenta, multe dintre restaurantele din Arad, ofera zi de zi meniul zilei, mancare calda , cu doua feluri si cu sau fara desert la un pret acceptabil pt buzunarul aradeanului.
Meniul zilei poate sa fie si mai multe variante, cum gasesti de ex. la Restaurant Bucatarul Meserias Arad dintre cele numite restaurante arad, ai cel putin trei variante de meniu in fiecare zi, restaurant aflat intr-o locatie de pe Calea Victoriei, vizavi cu Strungul.
De exemplu azi gaseai la Restaurantul Bucatarul Meserias, la doar 13 lei, o varianta de meniu cu supa de pui, alta cu ciorba de vitel cu smantana sau alta cu ciorba taraneasca si asta doar pentru felul unu, ca fel doi snitel din piept de pui cu piure de cartofi si sos de usturoi, sau tochitura cu mamaliguta sau spaghete bologneze. Salatele ce sa mai vorbim, ai fie salata cu piept de pui, fie salata cu ton.
Vrei si ceva dulce ? avem ar zice, daca ai intreba; clatite cu branza dulce si smantana. Per ansamblu se remarca faptul ca toate restaurantele din Arad, fac tot posibilul sa satisfaca clientul , ca si maine , acesta sa se bucure de oferta lor si sa-i caute.
Daca doresti sa vezi unde poti manca meniul zilei in arad, cauta pe net meniulzileiarad.ro, iar daca vrei sa vezi mai multe restaurante in arad intra pe www.restaurantearad.ro. Succes!